Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

27.12.2007.

Otkaz Vladi Jagodiću

Vlado Jagodić nije više šef Stručnog štaba fudbalskog premijerligaša Laktaša. Upravni odbor kluba na sinoć održanoj sjednici jednoglasno je donio odluku da se prekine saradnja s ovim trenerom koji je posljednjih pet godina proveo u ovoj sredini.

 

- Zbog neprimjernih izjava Vlade Jagodića u pojedinim medijama, a koje nisu bile nimalo korektne s njegove strane, odlučili smo da mu uručimo otkaz. Uprava kluba je prema njemu uvijek bila korektna i zaista smo bili iznenađeni njegovim gestom, obrazložio je stav uprave Nikola Vujaković, predsjednik Skupštine premijerligaša BiH iz Laktaša.

 

On je potom naglasio da je Vlado Jagodić dao značajan doprinosima u dosadašnjim rezultatima Laktaša.

 

- Ovom prilikom mi zahvaljujemo na svemu što je uradio. Međutim, moram da kažem da je taj uspjeh ostvario i uz nesebičnu podršku Upravnog odbora, kao i fudbalera, i da to nije mogao sam da uradi, dodao je Vujaković.

 

Po riječima predsjednika Skupštine novi šef Stručnog štaba trebalo bi da bude poznat prije novogodišnjih praznika. Za dva dana on će zajedno sa Dušanom Kodžomanom, predsjednikom Upravnog odbora, te s klupskim direktorom, Tomom Savićem, i sportskim direktorom, Zoranom Popovićem, održati sastanak poslije čega bi odlučili o nasljedniku Vlade Jagodića.

 

- Najvjerovatnije da ćemo do nedjelje, 30. decembra, riješiti ovo pitanje. Za sada ne baratamo s imenima potencijalnih kandidata, a jedino što mogu da kažem jeste da će to biti neko od fudbalskih stručnjaka iz naše neposredne blizine, zaključio je Nikola Vujaković.