Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

19.05.2009.

Igrači Želje protiv Hotića

Ostalo je samo jedno kolo do kraja Premijer lige u kojoj Željezničar ponovo nije upisao nijednu gostujuću pobjedu. Pobjeda protiv gradskog rivala u prošlom kolu je donekle smirila situaciju, ali samo nakratko. Međutim, bura u plavom taboru je uslijedila već na gostovanju u Širokom.


- Trener nije stavio nekoliko igrača od prve minute i oni su odmah pravili probleme što ne igraju. Tako je skoro svaki put - kada god neko ne igra, pravi probleme. Na gostovanje u Banju Luku prije nekoliko kola Muharemović nije htio da ide, jer je trener odmarao neke igrače, a on se bunio zašto on ide. Jednostavno, nema autoriteta i to je to - veli igrač Željezničara, koji je zamolio da mu ne spominjemo ime.


Dolaskom Hotića uprava Želje je očekivala i nekoliko sponzorskih ugovora, ali se za sada to ništa nije desilo, pa su već i ljudi iz Uprave digli ruke od njega.


- Osim što se stalno neko buni što ne igra, moram i ja biti iskren, mi Hotića ništa ne razumijemo. Jednostavno ne znamo šta traži od nas. Većina igrača ga ne želi za trenera, pa ćemo vidjeti šta će se dešavati sa njim - tvrdi jedan igrač sa Grbavice.