Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

25.05.2009.

Musemić odveo Olimpik u Premier ligu

Pobjedom protiv Rudara sarajevski Olimpik je definitivno riješio sve dileme u vezi promocije u viši rang, s obzirom da dva kola prije završetka natjecanja u odnosu na prvog pratitelja, kakanjski Rudar, imaju velikih dvanaest bodova prednosti.


- Kada je počelo prvenstvo nismo se nadali da ćemo tako brzo doći u situaciju da riješimo dileme oko naslova prvaka. Kasnije nam je to predstavljalo olakšavajuću okolnost, jer smo imali više vremena za aktivnosti pripreme ekipe za iduću natjecateljsku godinu, kazao je trener Olimpika Husref Musemić.

 

Vukovi su do konačnog razrješenja došli preko direktnog konkurenta Rudara.


- Utakmica je bila dobra, uz korektno ponašanje na terenu, ali nam se desio i veliki peh. Upravo kada sam planirao zamijeniti Zečevića, ovaj je ozlijedio tetivu zbog čega mu predstoji duža stanka. Istu večer je morao biti podvrgnut operativnom zahvatu, rekao je Musemić.


Pripreme za Premier ligu su već uvelike u tijeku, a klub je za iduću sezonu već ojačan s trojicom igrača, Pelak (Željezničar), Prlić (Posušje) i Simičić (Vranj, Srbija).


- Želimo iskoristiti predstojeći period od mjesec dana kako bi što spremniji počeli pripreme koje startaju 27. lipnja. Bit će još novih nogometaša iako nije lako doći do kvalitetnog pojačanja s obzirom da je tržište siromašno. Nadamo se da ćemo pripreme početi s kompletiranim igračkim kadrom, izjavio je Husref Musemić