Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

25.05.2009.

Junior Jedinstva presudio Čapljini

Mada se radi o evidentno kvalitetnijoj momčadi, najveće iznenađenje priredilo je Jedinstvo na čapljinskim Bjelavama osvojivši bod. Iako su po četvrti put u nizu ostali neporaženi, ovaj remi za Čapljince je jednak porazu s obzirom da su šanse za ostanak sada svedene samo na teoriju. U tragičara se pretvorio vratar Čapljine Antonio Soldo, koji je tijekom sezone bio jedna od glavnih uzdanica kluba. Ipak sportska nesreća je htjela da u trećoj minuti sudačke nadoknade na neravnom dijelu terena lopta nezgodno odskoči i prevari Soldu, koji je nije uspio uhvatiti. Priliku nije propustio Haris Harambašić, junior Bišćana, koji je ove sezone u dresu prvog tima skupio ukupno 36 minuta u dva odigrana susreta.


Čapljina je imala vodstvo od 66. minute kada je Dodik postigao eurogol udarcem sa oko 25 metara iskosa sa lijeve strane.


- Bili smo bolji čitavu utakmicu i šteta je što nismo iskoristili još neku od šansi. Iako im ovaj meč ništa nije značio, Jedinstvo se dobro potrudilo da nam pokvari planove. Očito su igrali za nekog drugog. Smatram da je i sudac Drago Tabak nepotrebno drugo poluvrijeme produžio za tri minute, smatra trener Čapljine Ante Markota.


U ostalim susretima postignuti su očekivani rezultati, pa se čini da je osim titule prvaka gotovo riješeno i pitanje borbe za ostanak, odnosno da će posljednjih pet na ljestvici, to ostati i nakon slijedeća dva kola. Svi njihovi konkurenti imaju još po jedan meč na svom terenu i iznimno mala vjerojatnost je da će im se desiti kiks kakav je napravila Čapljina.