Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

05.06.2009.

Jović živi u neizvjesnosti

Početak priprema (15. lipanj) se bliži, a igrački kadar novog prvaka i dalje je jako daleko od definiranog. Istina, rubrike “došli” i “otišli” još uvijek su prazne, iz čega neupućeni mogu zaključiti Dragan Jović može bezbrižno spavati, ali to ipak nije slučaj. Trener Zrinjskog zna da duže vrijeme neće moći računati na Mladena Žižovića, možda ključnog igrača mostarskog kluba posljednjih nekoliko sezona, a alternativa za njega još uvijek nije pronađena.


Jović bi sigurno bio bezbrižniji kada bi znao da definitivno ostaju Ante Serdarušić i Velibor Đurić, još dva vrlo važna igrača veznog reda, no pored njihovih imena i dalje se nalaze veliki upitnici. Obojici su istekli ugovori i kao slobodni igrači traže angažman u inozemstvu. Možda ga, kao Žižović zimus, ne uspiju pronaći, ali danas to Pod Bijelim brijegom nitko ne može tvrditi. Nezamjenjivih nema, ali bez Žižovića, Đurića i Serdarušića izgledi Zrinjskog u Europi sigurno bi bili zanemarivi, bez obzira na ishod ždrijeba koji je na rasporedu 22. lipnja.


Čelnici Zrinjskog u srijedu su pregovarali s napadačem makedonskog Sileksa Boškom Stupićem, a saznajemo da njegov odgovor na ponuđene uvjete očekuju tijekom današnjeg dana. Stupić je rođen u Mostaru 1984., karijeru je počeo u trebinjskom Leotaru, nastavio u srbijanskom Mladenovcu, a u dresu Sileksa je u posljednje tri sezone uvijek bio jedan od vodećih strijelaca makedonskog prvenstva.
No, tek će vrijeme pokazati hoće li Stupić biti pravo pojačanje za Zrinjski (naravno, ako stavi potpis na ugovor). S obzirom na konstituciju (192 cm/85 kg), ali i viđenom na Internetu, lako je zaključiti da je Stupić igrač sličnog profila kao i Krešimir Kordić, tako da se logičnim nameće pitanje znači li njegovo dovođenje i odlazak prvog strijelca Zrinjskog na putu prema naslovu prvaka!?