Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

10.06.2009.

Rankić i Tripić pred potpisom

Vladimir Rankić, vezista bijeljinskog Radnika, koji je prošle godine bio na meti mostarskog Zrinjskog, i sad već bivši golman Čelika Bojan Tripić veoma blizu su da pojačaju redove Modriča Maksime. S ovom dvojicom igrača obavljeni su razgovori i korak su do dogovora sa fudbalskim premijerligašem.

 

- Sigurno ću od nove sezone biti član Modriča Maksime, dogovorio sam sve, još samo treba da stavim potpis na dvogodišnju vjernost. Iako sam imao nekoliko ponuda, između ostalih od tri premijerligaša, opredijelio sam se za "uljare". Glavni razlog jeste što ću raditi sa sjajnim trenerom i čovjekom Zoranom Ćurguzom. Iako sam iskusan fudbaler, iako iza sebe imam nekoliko sezona u Premijer ligi, vjerujem da ću kod njega još više napredovati. Moram istaći da su i ljudi iz rukovodstva Modriča Maksime bili veoma korektni, na meni je sada da se njima i treneru Ćurguzu odužim dobrim igrama u premijerligaškom fudbalskom društvu - riječi su Vladimira Rankića.

 

U Modriča Maksimi zainteresovani su i za golmana Bojana Tripića, koji je gotovo deset godina čuvao mrežu Modriča Maksime i s ovim klubom učestvovao u svim njegovim fudbalskim uspjesima. Prošlu sezonu Tripić je proveo u Čeliku, a rukovodstvo "uljara" sada ponovo želi da ga vidi u svojim redovima.

 

- Razgovarao sam sa funkcionerima Modriča Maksime, postavio sam svoje uslove i sada čekam odgovor. Istina, imam i izuzetno povoljnu ponudu od premijerligaša gradačačke Zvijezde. Sigurno je da će u novoj sezoni stajati na golu jednog od ta dva kluba. Konačna odluka biće poznata za dva-tri dana - zagonetan je Bojan Tripić.