Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

11.06.2009.

Revanširati se Talijanima

Selektor rukometne reprezentacije BiH Halid Demirović zadovoljan je atmosferom i zalaganjem igrača pred sutrašnji ogled s Italijanima.

 

- Uradili smo četiri treninga u zeničkoj Areni i tempo na treninzima daje mi optimizam da ćemo protiv Italije imati ozbiljan pristup i uz angažman kakav smo imali protekle tri utakmice vjerujem u pobjedu, istakao je na današnjoj presici selektor rukometne reprezentacije BiH .


Novinarima su se uz direktora Muzurovića obratili i Tahirović , Doborac i Harmandić koji su istakli odlične uslove za rad u Zenici te da očekuju punu dvoranu .


- Iz prve utakmice sa Italijom trebamo izvući pouke i sutra dati maksimum . Vjerujem u nas i u početak nove serije pobjeda, naglasio je Harmandić, Zeničanin u selekciji BiH .


Sastav Italije u poslijepodnevnim satima stiže u Zenicu a treniraće u 20 sati u Areni . Italijani, prema dostupnim informacijama, stižu u gotovo istom sastavu kao i u prvom duelu koji je završio neriješeno i koji bi našu selekciju mogao koštati odlaska na prvo veliko takmičenje. U Turističkoj agenciji Buenavista danas je počela prodaja ulaznica za sutrašnji meč po jedinstvenoj cijeni od 10 KM. Već od sutra ulaznice će se moći kupiti i na platou ispred Robne kuće Zenica i Tržnog centra Džananović.