Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

12.06.2009.

Spahić: Džeku niko nije udario

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da je Edin Džeko, trenutno najveća bh. sportska zvijezda i jedan od najboljih napadača svijeta dobio batine u jednom sarajevskom restoranu.

 

Gotovo svi mediji u Hrvatskoj objavilu su ovu vijest pozivajući se na „više medija u našoj zemlji“!? Tragom ovih (dez)informacija kontaktirali smo Amira Spahića, velikog Džekinog prijatelja, obzirom da su njih dvojica bili nerazdvojni otkako je dijamant iz Wolfsburga stigao u bh. prijestolnicu.


„Prvi put čujem da je neko udario Džeku! To nije istina. Svako veče sam bio sa njim i nije bilo nikakvih problema. Morao sam to vidjeti ako se dogodilo. Ali ja ništa nisam vidio... Naprotiv, svi su se željeli slikati sa njim i udovoljavao je svima“, tvrdi Spahić.


Očito da je komšijama zasmetala popularnost našeg dijamanta, pa na sve načine pokušavaju omalovažiti uspjehe koje je ostvario u protekloj sezoni! Sramota nema šta ili je ustvari to sve više strah od činjenice da se pozicija hrvatskog fudbala strahovito klima, dok s druge strane u BiH „prijeti“ da izbijen veliki fudbalski bum !!!