Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

14.06.2009.

Rankić potpisao za Modriču

Vladimir Rankić, bivši fudbaler bijeljinskog Radnika i zvanično je postao član premijerligaša Modriča Maskime. On je s ovim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

 

- Imao sam nekoliko ponuda i opredijelio sam se za ovu Modriča Maksime. Trener Ćurguz i ljudi iz rukovodstva kluba bili su u razgovorima izuzetno korektni i sad je na meni da to opravdam igrama na terenu. Drago mi je što u klubu imaju velike ciljeve, učiniću sve da dam puni doprinos kako bi ih i ostvarili - kaže Vladimir Rankić, pojačanje Modriča Maksime.

 

Trener Zoran Ćurguz o Rankiću govori sve najljepše.

 

- Dugo ga poznajem, radi se o sjajnom veznom igraču. Siguran sam da ćemo s njim mnogo dobiti. Ako se dobro pripremi, ako ga mimoiđu povrede vjerujem da će biti među najboljim igračima u premijerligaškom društvu - kaže Ćurguz.

 

U Modriča Maksimi su postigli dogovor i sa Goran Gavrićem, bivšim fudbalerom teslićkog Proletara, a na njihovoj listi želja jesu i bivši "uljari" Nemanja Stjepanović, koji je godinu dana proveo u Laktašima, te sad već bivši golman Čelika Bojan Tripić.

 

- Zainteresovani smo i za njih, obavili smo razgovore sa Stjepanovićem i Tripićem. Poslije sjednice Upravnog odbor biće jasna situaciji oko njih dvojice, nema sumnje, da bi oni predstavljali za naš tim prava pojačanja - riječi su Ćurguza.