Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

21.06.2009.

Sedmorica na probi

Uz prisustvo sedam novih igrača, ali bez nekolicine poznatih protekla je prozivka Slavije pred početak priprema.


- Cilj nam je bio zadržati igrački kadar i u tome smo gotovo uspjeli. Za sada nas je napustio Dragiša Lazić, koji se preselio u Gradačac, ali nije izvjesno da li ćemo produžiti saradnju s Kristijanom Valentinom Muskaluom, Sašom Zimonjićem i Ivanom Ćirkom. S dan-dva zakašnjenja, uz moje odobrenje, pripremama će se priključiti Bojan Regoje, Vlastimir Jovanović, Darko Spalević, Levani Kutalia, golman Ratko Dujković te novajlija Kinez Dai Lin. Na prozivci je bio Bojan Jamina, ali on nakon operacije neće moći igrati narednih šest mjeseci - raportirao nam je trener Zoran Erbez.


Novih sedam igrača su, prema njegovim riječima, svi na probi. To su Slavijin junior Saša Radovanović, igrač Glasinca Nikola Mazić, Veseljko Njeguš iz fočanske Sutjeske, Draga Nikolić iz bijeljinskog Radnika, Aleksandar Jovanović iz dobojske Sloge, Milan Dragišić iz Dervente te Dejan Đermanović, rođeni Ljubljančanin, koji je nastupao za španskog trećeligaša Ordenes.


Ekipa se sutra seli na Tjentište, gdje će ostati do 29. juna. Drugi dio priprema bit će obavljen u Austriji ili Sloveniji od 1. jula.


Spisak igrača


Prozivci su prisustvovali: Mladen Lučić, Stefan Tomović, Branislav Arsenijević, Goran Simić, Ivan Stanković, Vučina Šćepanović, Sretko Vuksanović, Miljan Radonja, Vukašin Benović, Nemanja Šešlija, Bojan Jamina, Ognjen Todorović, Đorđe Lackanović, Vlado Marković, Milan Milinković. Na probi: Radovanović, Njeguš, Nikolić, Mazić, Jovanović, Dragišić i Đermanović. Kasnili su: Dujković, Regoje, Jovanović, Spalević, Kutalia, Lin.