Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

23.06.2009.

Misimović u Fenerbacheu ???

Njemački prvak Wolfsburg planira u svoje redove dovesti Brazilca Carlosa Eduarda iz Hoffenheima, što bi moglo značiti da će Zvjezdan Misimović napustiti ovaj klub.


Nakon što je u medije procurila informacija da bi Carlos Eduardo mogao iz Hoffenheima pojačati Wolfsburg, reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović, koji u njemačkom prvaku igra na istoj poziciji kao i Brazilac, zatražio je objašnjenje od kluba.

 

Hoffenheim je ranije ovog mjeseca odbio ponudu Zenita St. Petersburga od 12 miliona eura za Carlosa Eduarda, a očekuje da se da će Wolfsburg nadvisiti tu ponudu. “Znamo za interes Wolfsburga”, rekao je agent Carlosa Eduarda Evandro Eduardos Schmidt. Međutim, eventualnim dolaskom Carlosa Eduarda u Wolfsburg nameće se pitanje: Šta će biti sa Zvjezdanom Misimovićem?


- Za sada mislim da je sve u redu, ali se još mnogo toga može desiti u budućnosti. Ukoliko Wolfsburg ipak dovede Eduarda, mislim da je to onda sasvim jasan signal, rekao je Miske, za kojeg je interes odmah pokazao turski Fenerbahce, čiji je novi trener Christoph Daum njegov veliki obožavalac.