Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

26.06.2009.

Emir Hadžidžulbić prvo pojačanje „rođenih“

Velež je danas u popodnevnim satima izvršio okupljanje i prozivku igrača. Abdulah Ibraković je nakon obavljene prozivke istakao:

 

- Danas smo vidjeli šta imamo. U naredna 3-4 dana ćemo pripremiti analizu, pošto ima nekih igrača kojima je ugovor istekao. U ponedjeljak igramo na Kupresu utakmicu sa Zagrebom (početak susreta zakazan za 16:45) u okviru naših priprema. Od srijede ćemo ići u Fojnicu 12 dana na daljnji tijek priprema. Što se tiče pojačanja doveli smo 5-6 igrača koji bi nam se trebali priključiti od srijede, a koji su za našu ligu veoma dobri igrači. Nakon Fojnice ići ćemo i na dva turnira i to u Doboj - Istok, kao i na turnir "Mustafe Hukića" u Tuzlu. U okviru priprema odigrat ćemo 9-10 utakmica u kojima ćemo iskristalizirati ekipu, rekao je trener „rođenih“.

 

Mostarci su očito ove godine mnogo ozbiljnije ušli u sezonu, nego što je to bio slučaj prošle sezone. Ekipa već ima svoj kostur, a ako je suditi po najavama čini se da će „rođeni“ igrati mnogo ozbiljniju ulogu u prvenstvu, nego prošle sezone.

 

Prozivci su prisustvovali : Emir Hadžidžulbic, Mili Hadžiomerovic, Adnan Bobić, Adis Obad, Dženan Zaimović, Admir Velagić, Adnan Kadrić,Elvir Čolić, Armel Škaljić, Rijad Demic, Amir Zolj, Dženan Duraković, te igrači iz omladinskog pogona Ćemalović, Tojaga i Aličić.