Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

09.07.2009.

Jović može i bez "nezamjenjivih"

Ako je utakmica protiv Željezničara bila generalna proba za Slovan, onda se može konstatirati da je Zrinjski potpuno spreman za nastup u drugom pretkolu Lige prvaka. To najbolje potvrđuje trijumf rezultatom 5:1 (a mogao je biti i uvjerljiviji)! Jasno, Dragan Jović bio je vrlo zadovoljan prikazanim.


- Nakon Olimpika, rekao sam da će naša igra sigurno biti bolja, a utakmica protiv Željezničara je to potvrdila. Najviše me raduje to što znam da još imamo dosta prostora za napredak - izjavio je Jović.


Najzanimljivije od svega je to što je Zrinjski počeo utakmicu bez nekoliko standardnih igrača iz prošle sezone. Staniša Nikolić i Velibor Đurić već odavno treniraju sa novim klubovima, Ante Serdarušić i dalje je u potrazi za novim angažmanom, Damir Džidić, Mladen Žižović i Igor Musa su ozlijeđeni, a prvi strijelac Krešimir Kordić ušao je u igru tek kod rezultata 4:0.


- Kadar za Slovan je definiran. Nažalost, Ganci Afedzije i Princ, koji sa nama treniraju već desetak dana, neće se naći na spisku, ali vjerujem da će potrebna dokumentacija za njihovu registraciju uskoro biti prikupljena - dodao je Jović


Dragičević još gleda prema inozemstvu


Dva gola protiv Željezničara postigao je Mate Dragičević (30), bivši napadač Dinama i Hajduka, koji je doputovao u Mostar nekoliko sati prije utakmice u utorak. Ovaj igrač još nije potpisao ugovor s obzirom na to da se dogovorio sa klupskim rukovodstvom da će ostati u Zrinjskom samo ako ne pronađe zadovoljavajući angažman u inozemstvu.