Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

10.07.2009.

Pakleno na Tjentištu

Fudbaleri Laktaša vrijedno treniraju na pripremama na Tjentištu. Slobodan Crnadak, pomoćni trener, ističe kako svi rade pakleno i svima je cilj da izbore mjesto u startnoj postavi. On potom dodaje kako će ekipa sasvim sigurno maksimalno spremno dočekati novu premijerligašku sezonu, koja počinje 1. avgusta, i kada će na premijeri na svom stadionu ugostiti sastav banjolučkog Borca.

 

- Svi kandidati za najjači sastav rade pakleno, nemamo problema s povredama, atmosfera je odlična i siguran sam da će tako ostati do kraja pripremnog perioda. Na Tjentištu imamo odlične uslove za sve ono što smo planirali u ovom dijelu priprema i nema sumnje da će igrači to znati iskoristiti - referisao je Crnadak.

 

Stručni štab i fudbalere na Tjentištu je posjetio predsjednik kluba, Žarko Vujmilović, i prvi operativac Duško Babić.

 

- S naše strane, mi smo obezbijedili potrebne uslove za rad, a to ćemo činiti i u narednom periodu. Zadovoljan sam onim što sam vidio, svi fudbaleri su orni i spremni za nova iskušenja u Premijer ligi BiH - rekao je Žarko Vujmilović.

 

Osim redovnih treninga, ekipa će odigrati dvije test utakmice s Leotarom. Prvi meč zakazan je za 11. jula, i to na stadionu "Police" u Trebinju, dok će se četiri dana kasnije na Tjentištu odigrati revanš susret između ova dva protivnika.

 

- Poslije tog drugog okršaja, ekipa će se vratiti kući, a rad će biti nastavljen na našem terenu. U svakom slučaju, svi smo ubijeđeni da će fudbaleri potpuno spremno dočekati novi takmičarski ciklus u elitnom takmičenju - naglasio je Duško Babić.