Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

11.07.2009.

Šest novih imena

Od četvrtka je napokon poznat kadar koji će Dragan Jović imati na raspolaganju u utakmicama protiv Slovana u 2. pretkolu Lige prvaka. Na popisu koji je otišao u Nyon nalazi se 27 igrača, a pogled na isti otkriva da ne njemu nema četiri standardna igrača iz prošle sezone – Mladena Žižovića, koji se oporavlja od operacije koljena, Staniše Nikolića (DAC, Slovačka) i Velibora Đurića (Widzew, Poljska), koji su ovog ljeta promijenili klubove, te Ante Serdarušića za kojeg se još ne zna gdje će nastaviti karijeru.

 

Osim nekoliko juniora koji još uvijek čekaju službeni debi u dresu prve momčadi, na popisu je šest novih igrača koji su Zrinjskom pristupili ovog ljeta. Adnan Hadžić (Rudar), Ivan Rezdeušek (Posušje) i Pavle Sušić (Radnik) sa Zrinjskim treniraju praktički od prvog dana priprema, Stanley Afedzie (Hearts of Oak, Gana) i Prince Bobby (Chelsea, Gana) Jovićevoj momčadi su se priključili prije desetak dana, dok je 18-godišnji Josip Turić (Hajduk, Hrvatska) velika nepoznanica budući da nije igrao u dosadašnjim pripremnim utakmicama.


Popis koji je otišao u Nyon ne mora biti konačan budući da propisi UEFA-e otkrivaju da svaki klub ima pravo zamijeniti jednog od igrača s popisa do 24 sata prije prve utakmice. Naravno, taj novi igrač u tom trenutku mora biti uredno registriran u nacionalnom savezu. Rok za prijavu igrača za utakmice 3. pretkola je 23. srpnja.


Nije Bobby Prince nego Prince Bobby!


Od dolaska Ganaca u Mostar u medijima se njihova imena navode kao Stanley Afedzie i Bobby Prince, tako da smo dužni jednu ispravku, ali i ispriku ovom potonjem 20-godišnjaku. Naime, njegovo prezime nije Prince, nego – Bobby!


Džidić ipak prijavljen


Ime Damira Džidića ipak se našlo na popisu za utakmice 2. pretkola iako je poznato da 22-godišnji stoper zbog ozljede gležnja neće konkurirati za Slovan. Džidić ozljedu vuče još od 22. travnja i utakmice protiv Željezničara.