Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

11.07.2009.

Triling za jedinicu

Neočekivanim odlaskom pouzdanog čuvara mreže Božidara Uroševića u Slogu iz Kraljeva, premijerligaš iz Laktaša ostao je s trojicom golmana. Tako je u kombinaciji za mjesto između stativa provjereni Siniša Mrkobrada, te dvojica mladića, Božidar Baša i novajlija Goran Vukliš. Nema sumnje da će Stručni štab biti na velikim mukama kada se bude opredjeljivao kome od pomenute trojke da ukaže priliku od prvog minuta. Siniša Mrkobrada dugo je u Laktašima, a od prošle sezone počeo je da radi kao trener golmana u ovom premijerligašu.

 

- Dobro radim na treninzima, baš kao i moji suparnici, Božidar Baša i Goran Vukliš. Ko će od nas dobiti status prvotimca o tome će, naravno, odlučiti šef Stručnog štaba, Milan Milanović. Kome god da ukaže priliku, neće pogriješiti, a ako je budem dobio, sigurno ću je znati iskoristiti - rekao je Siniša Mrkobrada.

 

Talentovani Božidar Baša osjetio je prije dvije godine premijerligaški barut. Branio je na nekoliko utakmica kada je, zbog povrede, van stroja bio Siniša Mrkobrada.

 

- Redovno ispunjavam radne obaveze, imam povjerenja u Stručni štab, pa ukoliko dobijem šansu da branim, nema sumnje da ću je objeručke prihvatiti - kaže mladi čuvar mreže tima iz Laktaša.

 

Goran Vukliš je mladić pred kojim je blistava golmanska karijera. Prošao je sve selekcije u Zemunu (trenirao ga Živan Ljukovčan, nekadašnja jedinica Crvene zvezde), čak je u klubu iz Gornje varoši bio rezerva Vladimiru Stojkoviću, reprezentativcu Srbije. Potom je na kaljenju bio u Staroj Pazovi, Milutincu, dok je posljednjih godinu dana proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je i studirao.

 

- Drago mi je što sam došao u Laktaše, a učiniću sve kako bih zadobio povjerenje Stručnog štaba. Moram istaći da imam jaku konkurenciju, ali i zdravu, a samo za jednog ima mjesta između stativa - poručio je Goran Vukliš.