Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

20.07.2009.

Šuka zamijenio Kneževića u napadu

Romanija iz Pala, novi član Prve lige RS, počela je s pripremama za novu sezonu. Trener, Dragan Radović, trenutno na raspolaganju ima dvadesetak fudbalera, a do kraja prelaznog roka očekuje dolazak bar još jednog pojačanja.

 

- Poredeći sa prošlom sezonom ekipu je napustilo deset fudbalera. Neki od njih, kao što su Govedarica, Krezović, Knežević i Savić iznijeli su veliki teret i jednim dijelom su i oni zaslužni za naš ulazak u viši rang takmičenja - kaže trener Paljana.

 

Strah i trepet za protivničke golmane u prošloj sezoni bili su Knežević i Blagojević. Ovaj tandem ukupno je postigao 48 golova na drugoligaškom Istoku, svaki od njih po 24. Pomenuti dvojac teško da će nastaviti saradnju i u Prvoj ligi.

 

- Knežević je napustio naše redove i otišao u Norvešku na probu. Na njegovo mjesto doveden je najbolji strijelac Glasinca u prošloj sezoni, Šuka, a tu je još i Mazić. U potrazi smo još bar za jednim fudbalerom, prvenstveno u veznoj liniji - kaže Radović.

 

Iako treniraju nepunih sedam dana, strateg Paljana počeo je ugovaranje prijateljskih utakmica, čime bi provjerio materijal kojim raspolaže pred početak prvoligaške sezone koja je zakazana za 15. avgusta.

 

- Od srijede počinjemo i s odigravanjem kontrolnih utakmica. U kontaktu smo sa Smederovom i Vlasenicom. Ipak, još ništa nije dogovoreno, ali vjerujem da ćemo i to ubrzo riješiti - objašnjava Radović.