Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

20.07.2009.

Jović s istim sastavom i u Bratislavi

Nogometaše Zrinjskog u utorak u 19,30 sati očekuje uzvratni susret drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Slovana u Bratislavi. Podsjetimo, naš je prvak u Mostaru slavio rezultatom 1:0, te ima solidne šanse za prolaz dalje.


Mostarci su danas odradili i prvi trening na stadionu Slovan, gdje ih sutra očekuje, možda i najvažnija utakmica sezone koja je tek na početku. Ukoliko bi kojim slučajem prošli Slovan, Zrinjski bi osigurao još minimalno četiri europske utakmice što bi značilo veliku financijsku injekciju za mostarski klub. U prvoj utakmici Mostarci su pokazali da se mogu nositi sa slovačkim prvakom, no svjesni su da ih u glavnom gradu Slovačke čeka još teža utakmica nego Pod Bijelim brijegom. Slovan će biti puno agresivniji već u Mostaru, ali trener Zrinjskog Dragan Jović kaže da se njegova momčad neće povući i braniti 90 minuta.


Jović će Slovanu vjerojatno suprotstaviti sastav kao u prvoj utakmici, s tim da je pod upitnikom nastup Igora Žuržinova koji vuče ozljedu aduktora.


Utakmica između Slovana i Zrinjskog igra se u utorak s početkom u 19,30 sati, a glavni sudac je Said Ennjimi iz Francuske.