Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

25.07.2009.

Umjesto u Crnu Goru, put Kupresa

Nogometaši Širokog Brijega bili su blizu, ali nisu uspjeli izbaciti Šturm i izboriti treće pretkolo Evropske lige. U revanšu na ispunjenoj Pecari rezultat je bio 1:1, što je Austrijancima, nakon pobjede u Gracu rezultatom 2:1, bilo dovoljno za prolazak i ogled sa crnogorskim Petrovcem. Iako su ispali, ne može se reći da su Širokobriježani razočarali. Naprotiv, pružili su dostojan otpor favoriziranom protivniku i ostao je utisak da su mogli ići dalje uz malo više sreće.


- Nije mi toliko krivo što smo ispali koliko zbog jeftino primljenog gola, koji je, kako se ispostavilo, bio dovoljan Šturmu za plasman. Na vrijeme smo se vratili u utakmicu, ali nismo uspjeli dati gol za produžetke. U prvoj utakmici, pogotovo u prvom poluvremenu, precijenili smo Šturm, dopustili smo mu da se razmaše. Poslije smo više nego dostojno parirali. Bez obzira na sve, igračima ne mogu ništa zamjeriti. Pokušali smo i nismo uspjeli, ali mislim da se časno opraštamo od Evrope - kaže trener Širokog Brijega Ivica Barbarić te dodaje:


- Sve nam se otvorilo, Petrovac je napravio iznenađenje i izbacio Kiprane, ali nažalost, umjesto nas, u Crnu Goru će putovati Šturm. Propustili smo veliku priliku.


Barbarić će povesti ekipu na Kupres, gdje će ostati do srijede i za to vrijeme odigrati dvije utakmice, danas protiv Solina, a na kraju mini priprema sa Splitom.