Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

28.07.2009.

Košice za respekt, ali i mi se pitamo

U taboru Slavije nema straha uoči prvog susreta 3. pretkola Evropske lige protiv slovačkih Košica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu. Ako se nismo plašili danskog Alborga, zašto bismo Košica?


- Svaka ekipa koja se plasira u treće kolo kvalifikacija zaslužuje respekt, ali i mi se pitamo. Informacije o rivalu polako pristižu i detaljno ćemo biti upoznati sa svim manama i vrlinama rivala - kaže Branislav Arsenijević, junak trijumfa nad Alborgom.


Slavija već dvije utakmice nije izgubila u Evropi.


- Srušili smo prvu prepreku igrajući u Alborgu 0:0, dok smo Dance slomili na Koševu sa 3:1, ali želimo još više. Neka i Slovacima pripadne uloga favorita, kao što smo je pripisali Dancima. Alborg je nije opravdao na terenu. Prekinuli smo njegovu misiju u Evropi nakon samo 180 minuta igre, a ambicije su mu bilo daleko veće. Želimo nastaviti pohod, pokazali smo da se ne plašimo favorita. Učinit ćemo sve da prođemo u naredno kolo. Neće biti lako, ali napredovali smo i pokazat ćemo da nismo slučajno na velikoj sceni - zaključio je Arsenijević.


                                               Stigao Baković


Slavija je dobila još jedno pojačanje. Ugovor je potpisao Branko Baković, koji je rođen 31. avgusta 1981. godine u Kragujevcu. Igra na poziciji napadača i polušpica. Baković je svojevremeno bio član mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore. Ponikao je u Radničkom iz Kragujevca, a igrao je i u OFK Beograd, kineskom Šandong Lunengu, rumunskom Politehniku Jaši, Naftoviku iz Ukrajine, odakle se u julu 2008. vratio u Radnički.