Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

31.07.2009.

Drina plovi u elitu

Fudbaleri Drine iz Zvornika za jedini cilj u predstojećoj sezoni Prve lige Republike Srpske imaju osvajanje prvog mjesta i plasman u elitu BiH, kaže šef Stručnog štaba, Mile Milanović.

 

- Vrijeme je da pokušamo stići do titule i da zaigramo u Premijer ligi. Raduje me što ljudi iz uprave imaju ovako velike ambicije, jer ovaj grad to i zaslužuje - kazuje Mile Milanović.

 

O planovima Drine dovoljno govori i činjenica da je klub pojačalo sedam fudbalera. Radi se o Zoranu Novakoviću, Dušanu Sredojeviću, Darku Kikanoviću, Goranu Maksimoviću, Darku Pavloviću, Milanu Niniću i Milenku Miloševiću.

 

- Sve su to igrači koji nam svojim iskustvom mogu pomoći u ostvarivanju naših planova i ambicija. Imaju kvalitet za ovaj rang takmičenja i nema sumnje da će svojim igrama to i dokazati na zelenom terenu. Mislim da smo zaključili listu pojačanja dovođenjem pomenutih igrača - dodaje iskusni fudbalski stručnjak koji je u svoj bogatoj trenerskoj karijeri vodio Radnik iz Bijeljine, Loznicu, Mačvu (Šabac)...

 

Šampionat Srpske startuje 15. avgusta, a na premijeri Zvorničani gostuju u Višegradu, kod Drine HE.

 

- Dobar start dosta znači, a pošto sam rekao koje su nam ambicije, onda je jasno da u svaku utakmicu ulazimo s namjerom da pobijedimo. Upoznat sam s kvalitetom naših komšija i nema sumnje da će to biti dobra utakmica - kazuje Mile Milanović.

 

On je za kormilom Drine bio i 2006. godine, a u klub se vratio sredinom maja ove godine, kada je uprava Drine zbog serije loših rezultata smijenila Mladena Milinkovića