Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

01.08.2009.

Jović: Nema izrazitih favorita za prvaka

Branitelj naslova, Zrinjski, u značajno izmjenjenom sastavu u odnosu na prošlogodišnji, domaću sezonu otvara gostovanjem kod Zvijezde u Gradačcu. Ždrijeb je htio da početak sezone bude prilično neugodan za Mostarce jer će nakon Gradačca opet u goste i to Travniku.


- Ne bih tome pridavao veliku pozornost, naše ambicije su poznate, idemo izboriti Europu kroz prvenstvo i Kup, kaže Dragan Perić.


Nakon ispadanja iz Europe Zrinjski se posve okrenuo domaćem prvenstvu.


- Probali smo napraviti više kombinacija, uspjeli smo iskristalizirati tim. Zvijezdu sam gledao u Posušju, rekao bih da su bolji nego prošle sezone. Ali ja vjerujem u našu mladost, ističe asistent Dragana Jovića na klupi Zrinjskog.


A Zrinjski će, posve je jasno, sutra zaigrati s nizom mladih igrača u sastavu. Perić je najavio sastat sličan onome koji je igrao protiv Slovana u Mostaru, ali i iz tog mladog sastava nedostajat će nedovoljno zaliječeni Stojanović i Selimović koji ima tri žuta kartona. Priliku će tako od prve minute dobiti mladi Šarac te vjerojatno Igor Musa, a igrat će i Zadro koji se nada transferu u Slovačku. Za nastup konkurira i ganski dvojac Bobby - Afedize, dok Mate Dragičević još uvijek čeka na registraciju.


- Nakon ispadanja od Slovana, vratili smo se u normalan ritam, okrenuli prvenstvu. Atmosfera u momčadi je dobra, siguran sam da će svi koji zaigraju dati svoj maksimum, kaže Musa koji se oporavio od ozljede zbog koje je propustio dio priprema i europsku utakmicu pod Bijelim brijegom.

 

Dragan Perić još ne vidi jasnog favorita za naslov ove sezone, ističe da je u konkurenciji više momčadi.

 

- Konkurenata ima više, za razliku od prošlih za ovu sezonu svi su se dobro spremili, na vrijeme počeli pripreme. Mislim da nemamo nekog izrazitog favorita za naslov.

Perić je posebno zahvalio navijačima za veliku prošlosezonsku podršku na svim domaćim i gostujućim utakmicama, izrazio je nadu da će i ove sezone mlada momčad 'Plemića' uživati jednaku potporu.