Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

15.08.2009.

Rudar među favoritima za titulu prvaka

Pripreme i čak 11 pripremnih utakmica su iza nogometaša kakanjskog Rudara. Sad treba na početku sezone pokazati jesu li one bile djelotvorne, je li ekipa spremna, može li opravdati ulogu favorita u borbi za naslov prvaka. Pripreme su pokazale da se zeleno-crni mogu nositi s jakim klubovima (Leotar, Čelik), ali bilo je i oscilacija i padova (Vitez) i teško je davati konačan sud o formi i kvaliteti tima koji je u odnosu na minulu sezonu pretrpio znatne promjene.


- Start sezone dočekujemo spremni i u dobrom stanju. Zdravstveni bilten je povoljan, svi igrači osim Miletića su spremni i već u nedjelju u Mionici očekujem da pokažu svoje pravo lice i ostvare povoljan rezultat.", kaže prvi trener Rudara Nijaz Kapo.


Trener Rudara uvažava ekipu Omladinca, koja kotira kao neugodan domaćin, ali vjeruje da će njegovi puleni pokazati samopouzdanje i otvorenom igrom uspjeti osvojiti bod(ove). Uprava kluba, koja je igračima osigurala optimalne pripreme i izmirila sve obaveze, očekuje da će igrači znati to cijeniti i vratiti dobrim igrama i rezultatima.


- Mi smo sa svoje strane sve učinili i sad je na igračima da to pokažu na terenu.Uvjeren sam da će svi koji dobiju šansu pokazati samopouzdanje, ali što je još važnije hrabrost i samouvjerenost u vlastite mogućnosti.", kaže predsjednik Rudara Mensur Mušija, koji ne skriva premijerligaške ambicije.