Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

20.08.2009.

Pane Šrkbić umjesto Šefika Šepera

Pane Šrkbić, direktor Direkcije za izbor najmenadžera BiH i jugoistočne Evrope izabran je za novog predsjednika Upravnog odbora Rukometnog kluba Čelik. Škrbić je na mjestu predsjednika naslijedio Šefika Šepera, koji je predsjednik RK Čelik bio punih šest godina i pod čijim je vodstvom klub ovog proljeća izborio plasman u Premijer ligu BiH.


- Želimo stabilan RK Čelik koji će se vrlo brzo boriti za najviši plasman i evropska takmičenja. Zenica je veliki grad, a rukomet sport koji ima tradiciju i vjerujemo da ćemo imati snage da realiziramo ovaj kvalitetni projekat“, izjavio je Pane Škrbić.


Uprava RK Čelik u prodaju je pustila 5.000 članskih karata po cijeni od 20 KM, koje će kao ulaznice vrijediti za sve domaće utakmice koje će Čelik igrati u Gradskoj areni. Sportski direktor RK Čelik Meho Merdanović objavio je danas imena ekipa učesnica 6. Međunarodnog turnira „Zenica 2009.“ koji će se igrati 28. i 29. avgusta. U polufinalnim susretima sastaju se: Metaloplastika (Šabac) - Gradačac i Čelik - ECM Split.