Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

28.08.2009.

U Modriči Maksima ukazuju na negativnosti i pozivaju na poštenje

Nezadovoljni suđenjem na nekoliko utakmica, prije svega u Laktašima i protiv Leotara u Modriči, rukovodstvo tima iz grada motornih ulja održalo je hitnu sjednicu Izvršnog odbora na kojoj su analizirali utakmice ovog kluba.

 

Potpredsjednik FK Modriča Maksime, Zdravko Jovanović, kaže da zaključci sa ove sjednice imaju za cilj da se javnost upozna sa nepravdom koja se čini prema "uljarima", te da se eliminišu sve negativnosti iz najpopularnijeg sporta BiH.

 

- Mediji proteklih dana, rekao bih s pravom, pišu o onome što jedan broj sudija i kontrolora radi, a što nije u duhu pravila fudbalske igre. Ćutali smo, ali ne vrijedi ćutati. Nemamo pravo ostati hladnokrvni pred udarima sa svih strana. Klub se nije zvanično oglašavao, jer očekuje da će nadležni organi FS BiH valjano odraditi svoj dio posla i spriječiti nepravilnosti koje se događaju na našim i drugim utakmicama. U tom pravcu dajemo punu podršku nadležnim organima FS BiH - rekao je Jovanović.

 

On je podsjetio da su u prva četiri kola nove sezone, Modriči Maksma poništena dva regularna pogotka, nije dosuđen kazneni udarac protiv Leotara, podijeljeno je 15 žutih i dva crvena kartona.

 

- Posebno nas zabrinjavaju javne opomene, a smatramo da smo jedna od najkorektnijih ekipa. U četiri relativno mirne i fer utakmice dodijeljeno nam je 15 žutih i dva crvena kartona, tako da već u petom kolu pravo nastupa nemaju Zlatko Đorić i Jadranko Bogičević - dodao je Jovanović.

 

On je dodao da je o zaključcima Izvršnog odbora Modriče Maksima upoznat i FS BIH, bolje reći upućen je apel nadležnim tijelima asocijacije da stanu u zaštitu regularnosti.