Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

28.08.2009.

Zoran Mikeš okupio malene

Košarkašice Mladog Krajišnika počele su pripreme za sljedeću sezonu. Šefu stručnog štaba Zoranu Mikešu na prvom sastanku odazvale su se igračice koje su prošle sezone nastupale za banjolučki klub: Milica Deura, Nataša Mikić, Dragoslava Žakula, Božena Radoš, Aleksandra Begenišić, Branka Granulić i Biljana Borenović, te Tamara Kapor koja je prošle godine nastupala za Neimarstvo Trebinje. Seniorskoj ekipi priključene su i igračice iz omladinskog pogona Dajana Sladojević i Violeta Simić, a očekuje se dolazak i Bojane Knežević koja je još na odmoru, dok je nastup Armine Jusufagić pod znakom pitanja.

 

- Nastup pojačanja Armine Jusufagić u predstojećoj sezoni još je neizvjestan zbog privatnih obaveza, ali se realizacija dogovora sa njom očekuje do kraja ove sedmice. Takođe, pripremama se priključila i nekadašnja košarkašica Mladog Krajišnika Ljiljana Latinović, ali još nije parafirala ugovor, jer sa njom postoji usmeni dogovor da nastupa za nas ukoliko ne pronađe inostrani angažman - rekao je generalni menadžer kluba Brane Čovičković.

 

Klub su u međuvremenu napustile Aida Pilav, Monika Veselovski, Ana Joković, Ivana Gaković, Jovana Milovanović, Olja i Božana Stupar. "Malene" trenutno treniraju u dvorani "Obilićevo", a od 31. avgusta planirane su kondicione pripreme. Još uvijek nije poznato da li će se dio priprema obaviti van Banje Luke, što najviše zavisi od finansijske situacije u klubu.