Click here for Myspace Layouts

BH SPORT

Dobrodošli na Blog koji ima za cilj da ukaže na sve negativnosti kao i na sve pozitivne stvari u našem sportu

28.08.2009.

U Leotaru spremni za okršaj sa mostarskim Veležom

Iako su pripreme za meč sa Veležom u subotu već u toku, na "Policama" još nisu zaboravili utakmicu u Modriči, gdje su poraženi sa 1:2. U medijima se mnogo komentarisalo suđenje Ljubiše Vrhovca. Pojedinci su izjavu trenera Leotara Srđana Bajića izvukli iz konteksta, pa je ispalo da je on sam priznao da su mu sudije pomogle.

 

- Ono što sam rekao poslije susreta u Modriči novinari su malo preoblikovali. Tada sam istakao da ne komentarišem suđenje ni kada je upereno protiv moga kluba, ali ni onda kada je bilo pravedno. Čak mislim da je suđenje u Modriči bilo solidno, ali ne želim da se upuštam u dalje komentare - istakao je Bajić.

 

U klubu iz Dučićevog grada se već pripremaju za utakmicu sljedećeg kola sa Veležom, koji je dobrim igrama na početku iznenadio mnoge. Već se najavljuju konvoji autobusa sa navijačima prema Trebinju. I igrači Veleža, često potcjenjujući Leotar, ističu da će osvojiti nova tri boda. U Leotaru se ne osvrću mnogo na napise u novinama i kažu da je jedino mjerilo teren i da će tu da vide koliko su Mostarci jaki.

 

- Ne obazirem se na izjave igrača Veleža. Prijetili su i prije mnogi, pa se zna kako su prošli na "Policama". Računamo na osvajanje tri boda i smatram da smo favoriti u ovoj utakmici. U miru se pripremamo za ovaj susret, baš kao i za svaki drugi. Nadam se da će publika da dođe u velikom broju, jer bi nam njihova podrška mnogo značila - istakao je vezni fudbaler trebinjskog premijerligaša Rajko Komnenić. 

 

Opet bez trojice

 

U susretu sa Veležom, Leotar će opet biti oslabljen. Gotovo je sigurno da neće nastupiti Darko Dreč, Vladimir Todorović i Branko Šešlija. Jovica Vico još uvijek trenira nešto manjim intenzitetom, ali se očekuje da bude spreman za subotnji okršaj sa Mostarcima.