beats by dre cheap

Poraz unaprijed upisan

Fudbaleri Željezničara su u Banjoj Luci upisali još jedan očekivani gostujući poraz. Iako su imali sve uvjete za dobru predstavu, od lijepe atmosfere na terenu, protivnika koji se želi nadigravati, pa do korektnog suđenja, loša igra koja se povlači nekoliko kola unazad doprinijela je novom posrtaju. Posljednju iole dobru utakmicu u gostima Željo je odigrao protiv Modriče kada je izgubio 2:3 u posljednjim sekundama. Od tada igrači tima sa Grbavice kao da ne vjeruju da više ikoga mogu pobijediti.


- Kada krenemo na gostovanje, mi kao da smo već izgubili. Jednostavno, u našim glavama takva je slika. Nekad mnogi uzroke poraza traže u sudijama i ne znam u čemu, ali mislim da je sve to do nas. Naravno, mnogi faktori utječu na to, takva je liga, domaćinska i onda kao da niko i ne vjeruje da može pobijediti - kazao je brzonogi Haris Bešlija, kojem je trener Hotić ukazao povjerenje u ovoj utakmici, ali ga je i zamijenio u 34. minuti. On se nada da će poprilično kompletni Željo u derbiju za šest dana odigrati mnogo bolje.


- Nadam se da možemo do trijumfa. U ekipu se vraća nekoliko igrača i bit ćemo donekle jači. U derbiju se nikada ne zna, ali očekujem da donekle bar popravimo sliku - dodao je Bešlija.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
04/05/2009 11:14