beats by dre cheap

Ne želimo ljagu na klub i grad

Izjave delegata utakmice Travnik - Velež Marinka Bubala iz Širokog Brijega o navodnom napadu na sudiju Midhata Arnautovića i njegovog pomoćnika Zikreta Kuljaninovića prije susreta za ručkom, na Piroti su primili s određenom dozom rezerve. Predsjednik "Vezira" Dževad Bečiragić naveo je da je iznenađen ovakvim natpisima, jer po dolasku službenih lica te tokom i nakon utakmice nije imao utisak da je bilo navedenih problema.


- Ako je bilo nekih napada, mi to osuđujemo i od toga se ograđujemo, jer nemamo ništa s tim. Ne želimo ljagu na klub i grad, posebno jer ne znamo tačno šta se dešavalo. Ako i ima nešto, to su mogli uraditi neodgovorni pojedinci, što je stvar policije. Garantujem da su službena lica na stadionu imala svu bezbjednost i normalne uslove za suđenje. Nisam imao utisak da su bili napadnuti, uostalom, mogli su da ne sude utakmicu ako su bili izloženi pritisku - kaže Bečiragić i ističe:


- Nije korektno prema igračima i stručnom štabu sada umanjivati našu čistu pobjedu, bez penala, ofsajda, isključenja... Utakmica je, pored velike važnosti, bila korektna, za što su zaslužni igrači oba tima.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
05/05/2009 18:53