beats by dre cheap

Marčetiću stavljena langeta na nogu

Siniša Marčetić, čuvar mreže Banjolučana, tek što se vratio u puni trenažni proces poslije povrede leđa, zadobio je novu povredu. Po svemu sudeći, kako sada stvari stoje, ova sezona za njega je završena.

 

- Na posljednjem treningu, Marčetić je nezgodno doskočio i povrijedio koljeno, na koje mu je odmah stavljena langeta. Poslije tri dana nošenja langete, slijedi pregled magnetnom rezonancom, ali ima naznaka da se radi o ligamentima koljena. Zaista je šteta što se ovo dogodilo, jer se Marčetić svojim radom potpuno nametnuo i sigurno bi dobio šansu da ponovo stane na gol, ili u prvenstvu ili u Kupu Srpske ili Kupu grada. Možemo mu poželjeti samo da se što prije oporavi - istakao je Vlado Jagodić, šef Stručnog štaba Borca, koji je tako pred završene okršaje ostao ponovo s dva golmana, Starčevićem i Bijelićem.

 

Kada su u pitanju ostali igrači, on ističe da je zdravstveni bilten i više nego povoljan.

 

- Petrić je još na poštedi, ali će do Posušja biti u redu. Vraćaju nam se Kolarov i Kajkut poslije pauze zbog žutih kartona, a zbog kartona nećemo moći računati na Bilbiju i Maksimovića. Važno je da ekipu relaksiramo i osvježimo. Tempo iza nas bio je ubitačan, a ništa bolje nije ni do kraja sezone. Upravo tu je snaga Borca, jer imamo na raspolaganju 25 kvalitetnih igrača, što se uostalom vidi i po rezultatima. Kada svi padaju, Borac se digao. Nadam se da ćemo do kraja sezone zadržati pobjednički ritam - poručio je Jagodić.   

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
07/05/2009 07:09