beats by dre cheap

Ćiro: Glupost je da ću trenirati reprezentaciju Srbije

Navodna ekskluziva koja je stigla iz Zagreba da "selektor Miroslav Blažević preuzima selekciju Srbije na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi", naravno, nije tačna. U hrvatskoj štampi pojavile su se i Ćirine izjave o tome.


Sve izmišljeno


- Ma kakve izjave! Sve je to izmišljeno. Nikada nisam rekao da bih preuzeo Srbiju. Pa za tako nešto moram biti izrazito glup, a ja to nisam. Zvali su me iz "Sportskih novosti" i pitali me ima li istine u toj informaciji. Rekao sam da nema i gotovo - rekao nam je Ćiro te je nastavio:


- Nema tog razloga zbog kojeg bih napustio reprezentaciju BiH, a pogotovo ne zbog Srbije. Moram reći da ništa gluplje u životu nisam čuo.


Nije selektora trebalo posebno pitati. Očigledno ga je tema dobro uzrujala.


- Kao prvo, na SP ću jedino kao selektor BiH i nikako drugačije. Kao drugo, Srbija ima selektora Radomira Antića, mog dobrog prijatelja, a ja prijateljima nikada nisam radio iza leđa.


U inad svima


Priznao nam je Blažević da ga ova i slične "senzacije" počinju nervirati.


- Sve mi se čini da mi namjerno podmeću nogu i iz Srbije, a i ovi moji, iz Hrvatske. Vidite čime se sve služe ne bi li razj....i sve ovo što sam napravio s BiH. Ma tjeram ih u neku stvar! Neka rade šta hoće, a mi ćemo se, u inad svima, plasirati na Svjetsko prvenstvo - kaže Ćiro.


IO sutra u Tesliću o TV pravima


Sutra s početkom u 11 sati u hotelu "Posavina" u Tesliću Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH održat će tematsku sjednicu. Govorit će se o ugovoru o TV pravima, koji su sa agencijom "Sportfive" za period 2010. - 2014. potpisali tadašnji predsjednik NSBiH Iljo Dominković i generalni sekretar Munib Ušanović.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
07/05/2009 21:39