beats by dre cheap

Misimović naslijeđuje Diega u Werderu?

Njemački mediji špekuliraju da bi mogući nasljednik Diega u Werderu mogao biti naš Zvjezdan Misimović. Iako su se u njemačkim medijima pojavile špekulacije da bi Zvjezdan Misimović, nakon odlaska Felixa Magatha, mogao preći u Bayern, sportski direktor Bavaraca Uli Hoenes demantovao je te navode.


- To je totalna glupost, rekao je Hoenes, koji je zato potvrdio da se Bayern interesuje za Diega (Werder) i Hleba (Barcelona). Međutim, njemački mediji nisu prestali seliti našeg internacionalca iz Wolfsburga. Tako se, odmah nakon demanta Hoenesa o interesovanju Bayerna, pojavila vijest o tome kako će veznjak bh. selekcije preći u Werder.


- Ukoliko Diego ode u Bayern ili Juventus, logičan slijed događaja je prelazak Misimovića u Werder, s obzirom na to da se radi o igračima sličnih kvaliteta, piše novinar Bilda.


Njemačko izdanje portala Goal.com također donosi priču o bh. veznjaku u dresu Wolfsburga. Naime, novinar ovog portala postavlja pitanje: Ko je najbolji igrač Wolfsburga ove sezone?, pri čemu je nabrojao petoricu “vukova“, te obrazložio zbog čega bi upravo oni trebali biti najbolji.

Među petoricom igrača Wolfsburga, logično, našli su se oba bh.igrača Edin Džeko i Zvjezdan Misimović, a društvo su im pravili Grafite, Benaglio i Schaefer.


Golovi Grafitea i Džeke (zajedno postigli 42 pogotka u Bundesligi) itekako su doprinijeli činjenici da je Wolfsburg vodeća ekipa Bundeslige, svoj ogroman doprinos dali su golman Diego Benaglio, Zvjezdan Misimović i Marcel Schaefer. Ipak, naš glas za najboljeg igrača Wolfsburga ide sjajnom Zvjezdanu Misimoviću, bez kojeg ‘vukovi’ ne bi bili tako dobro uštiman orkestar. Istina, Grafite i Džeko postigli su veliki broj pogodaka i nose Wolfsburg, ali uvjereni smo kako ne bi bili ni u pola toliko efikasni da iza sebe nemaju Misimovića, koji je upisao čak 18 asistencija, a mogao je još i više da su pomenuta dvojica napadača iskoristila sva odlična dodavanja genijalca iz veznog reda, piše između ostalog u tekstu objavljenog na portalu Goal.com.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
10/05/2009 18:44