beats by dre cheap

Spisak kandidata za novinarsku reprezentaciju

Dragan Jović trener Zrinjskog polako dovršaava spisak igrača koji bi se 5. juna kao novinarska reprezentacija trebali suprotstaviti A reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Jović je uz pomoć novinara iz sportskih redakcija birao igrače koji bi mogli pružiti dobar otpor Ćirinim lavovima. Kvalitetni igrači iz Premier lige BiH, regiona kao i evrope sigurno neće biti laka prepreka za A reprezentativce Bosne i Hercegovine. Kako stvari stoje poziv bi trebali dobiti:


Nurković (Travnik), Muharemović (Lokeren), Smajić, Aganović, Zukanović (Dender), Husić (Cibalia), Grabus ( Interblok), Lulić (Grashopers), Alispahić (Šibenik), Škoro, Torlak (Sarajevo) , Hadžić (Čelik), Jovanović (Slavija), Trivunović ( Himki), Čolić (Velež), Mujić, Kuduzović (Sloboda), Mahmutović (Teplice), Šovšić (Zagreb), Đurić (Zrinjski), Bekrić ( Željezničar), Vranješ (Crvena Zvezda), Dajić (Tubize), Božić (Ujpest).


Po svemu sudeći, ova utakmica trebala bi biti dobra provjera pred nastavak kvalifikacija, usudićemo se da kažemo da je ovaj tim možda i u rangu reprezentacija Armenije i Estonije ako ne čak i kvalitetniji.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
13/05/2009 08:26