beats by dre cheap

Mirsad Terzić naredne tri godine u Vespremu

Rukometni reprezentativac naše zemlje Mirsad Terzić potpisao je jučer u mađarskom gradu Vespremu ugovor sa istoimenim klubom. Dvadesetšestogodišnji lijevi bek nastupao je u dosadašnjoj karijeri za Olimpik (Sarajevo), Željezničar, Izviđač, Zagreb i Pivovarnu Laško Celje, a od ljeta će nositi dres slavnog mađarskog kluba. Vesprem je višestruki državni prvak i posljednjih godina jedan od deset najboljih evropskih klubova, pa je Terzićev dolazak u redove ovog tima značajan iskorak u karijeri bh. reprezentativca.


- Potpisao sam na tri godine, sve je bilo korektno. Zadovoljan sam i mislim da sam napravio dobar posao izborom Vesprema za svoj novi klub - kazao je Terzić za "Avaz" odmah nakon što je potpisao ugovor.


Terzić je još član slovenskog Celja, ali je van terena od polovine aprila, kada su mu na treningu pukli ligamenti dva prsta šuterske ruke, pa je morao biti i operiran.


- Sada sam mnogo bolje. Posljednju kontrolu kod doktora imam 19. maja pa ću vidjeti šta će mi reći i kada ću moći početi trenirati s loptom - dodao je bh. reprezentativni bek.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
15/05/2009 09:11