beats by dre cheap

Puljko i Garma tuže Borac

Zbog silnih dugovanja banjalučkog kluba prema hrvatskome košarkašu, Hrvoje Puljko podiže tužbu; slično je već učinio Joško Garma. Kada su početkom ove sezone hrvatski košarkaši Hrvoje Puljko i Joško Garma potpisali za banjolučki Borac, dobri poznavatelji bh. košarke bili su nemalo iznenađeni. Naime, javna je tajna da nekadašnji prvak BiH Borac u svaku sezonu uđe s velikim ambicijama a onda nekad u drugoj polovici sezone upadne u financijske teškoće zbog kojih potone na kraju.


Kako su Garma i Puljko igrači s pedigreom, odnosno ne koštaju malo, bilo je pitanje koliko dugo će ih banjalučki klub moći plaćati. Crne slutnje obistinile su se upravo oko sredine sezone kada je objavljeno da Garma i Puljko raskidaju ugovor s Borcem. Razlog je bio, naravno, financijske prirode, a Borac hrvatskim igračima još uvijek duguje skoro pet plaća.


- Dugovanja postoje i još uvijek me nisu isplatili. S krajem mjeseca travnja istekli su svi rokovi do kojih su mi morali isplatiti sve što je ugovorom predviđeno. Nedavno sam sa Širokim gostovao u Banja Luci imao sam razgovore s ljudima iz kluba nakon kojih nisam dobio zadovoljavajući odgovor. Sada mi ne preostaje ništa drugo nego da stvar pokušam istjerati na sudu. Znam da je teška situacija u Borcu, ali nemam izbora, kaže za Kosarka.hr Hrvoje Puljko koji je ubrzo nakon razlaza s Borcem našao angažman u Širokom.


Za razliku od njega, Joško Garma nije imao sreće naći brzo angažman, no Splićanin je, doznajemo, već podignuo tužbu protiv Borca.BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
15/05/2009 09:12