beats by dre cheap

Jahić između Francuske, Grčke i Turske

Jahić, koji se trenutno nalazi na odmoru u Sarajevu, u izboru navijača grčkog Arisa, proglašen je za najboljeg igrača kluba. Nakon što je bio višak u utakmicama protiv Španije i Estonije na početku kvalifikacija, te nakon što nije ni dobio poziv za mečeve sa Turskom i Armenijom, Sanel Jahić sve je “naplatio“ odličnim partijama protiv Belgije u Genku, gdje je bio i strijelac, te u Zenici.


Jahić, koji se trenutno nalazi na odmoru u Sarajevu, u izboru navijača grčkog Arisa proglašen je za najboljeg igrača kluba, a još tokom prvenstva interesovanje za usluge ovog igrača pokazivali su AEK, Genova, a sada su se njima priključili i PSG, Galatasaray, Olympiakos i Nantes.


- Za sada je Olympiakos najkonkretniji. Ostaju bez stopera i imam informacije da bi me željeli dovesti u svoje redove. To bi za mene bila velika čast i ne krijem da bih volio ostati u Grčkoj, rekao je Jahić za Oslobođenje, čiji je prelazak u AEK, kod Duška Bajevića, spriječilo visoko obeštećenje, koje pak ne bi bilo problem za PSG, Galatasaray ili Olympiakos.


- Ko ne bi poželio igrati u PSG-u. Ipak, konkretnih ponuda još nije bilo, ali sjajno bi uistinu bilo nastaviti karijeru u Parizu, kazao je Jahić, koji bi se tako, ukoliko potpiše za PSG, vratio u rodnu zemlju, s obzirom na to da je rođen u Francuskoj.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
23/05/2009 09:07