beats by dre cheap

Niko ne želi biti predsjednik Želje

Uprava plavih je prije 15-ak dana izdala javni konkurs za novog predsjednika Željezničara, kojeg Skupština treba izabrati sredinom juna. Iako pojedinci u klubu i oko njega već mjesecima pričaju kako bi voljeli promijeniti stanje na Grbavici, nakon javnog konkursa u klub nije stigla nijedna prijava.


- Svi samo pričaju, a kada treba nešto konkretno uraditi, nigdje nikoga. Raspisali smo transparentno javni konkurs, kao što se radi svugdje u Evropi, ali ništa. Nevjerovatno je da nismo dobili ni jednu prijavu, a svi imaju priliku da pokažu na sjednici skupštine koliko i šta mogu, pa ko bude imao najbolje uslove, skupština će mu dati glas - veli jedan član predsjedništva Željezničara.


Demir Hotić bi prema svim prognozama mogao napustiti klupu plavih, ali Uprava kluba čeka ko će biti novi predsjednik, ako se uopće neko do 7. juna, do kada je konkurs otvoren, i prijavi.


- Ne može se ništa završiti s trenerom dok se ne vidi ko će biti predsjednik Željezničara, jer svi su željeli javni konkurs, ali sada, izgleda, nema ništa od kandidata. Hotić gotovo sigurno neće ostati u klubu, a konkretnije stvari će se znati poslije skupštine - govori član predsjedništva tima s Grbavice.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
28/05/2009 08:49