beats by dre cheap

Ana Đurić karijeru nastavlja u Francuskoj

Najbolji strijelac ženske rukometne Premijer lige i sada već bivša rukometašica tuzlanskog Jedinstva, Ana Đurić, potpisala je dvogodišnji ugovor sa francuskom ekipom Fleury Loriet Handball. Rukometašica čije su sjajne igre ostavile Jedinstvo u društvu najboljih karijeru će nastaviti u Francuskoj. Od nekoliko ponuda koje su stigle na njenu adresu ova sjajna rukometašica izabrala je onu iz Francuske.

 

Ana Đurić potpisala je dvogodišnji ugovor sa ekipom Fleury Loriet Handballi i već krajem juna Ana se mora javiti na prvu prozivku u novom klubu. Fleury Loriet Handball ovu sezonu završio je na 8. mjestu francuskog prvenstva, a najbolji rezultat u istoriji ovog kluba je osvojeno 3. mjesto u sezoni 2003/04. U razgovoru za SportSport.ba Ana Đurić je istakla:

 

- Od nekoliko ponuda koje su dolazile iz zapadne Evrope izabrala sam Francusku i mislim da nisam pogriješila. Koliko god sam tužna što napuštam Tuzlu i Bosnu i Hercegovinu toliko mi je drago što idem iz ove "Premijer" lige. Ženski rukomet u Bosni i Hercegovini je na niskim granama i jako mi je žao zbog toga, a posebno zbog nekoliko zaista dobrih rukometašica koje su primorane ostati igrati ovdje.

 

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
28/05/2009 09:27