beats by dre cheap

Slaven Musa najozbiljniji kandidat

Široki Brijeg morati će vrlo brzo pronaći nasljednika Ivana Katalinića, budući da će prvu utakmicu u novoj sezoni neplanirano igrati mjesec dana ranije.


Naime, kako je Drugostupanjska komisija za licenciranje odbila dati Slobodi licencu za Europu, postalo je jasno da će Široki Brijeg predstojećeg ljeta opet igrati na međunarodnoj sceni. S obzirom da će krenuti u novu europsku avanturu krenuti od 1. pretkola novoformirane Europske lige, potraga za novim trenerom morati će trajati jako kratko. Prva utakmica Širokobriježane čeka već 2. srpnja, što znači da pripreme moraju početi za maksimalno desetak dana.


Na Pecari ne žele otkriti imena kandidata za novog trenera, ali procurilo je da čelnici Širokog Brijega ozbiljno razmišljaju o Slavenu Musu, 38-godišnjem treneru mostarskog drugoligaša Branitelja.


- S obzirom da nije bilo nikakvih kontakata, ne znam ima li smisla bilo što komentirati, kaže Musa kojeg ljubiteljima nogometa na ovim prostorima ne treba posebno predstavljati.

 

Najveći dio karijere proveo je u Zrinjskom, ali sredinom 90-tih nosio je i dres Širokog Brijega. U igračku mirovinu otišao je vrlo rano, već 2002. godine, nakon čega je ušao u stručni stožer Zrinjskog u kojem je asistirao Daliboru Cvitanoviću, Stjepanu Čordašu, Ivici Barbariću, Franji Džidiću i Stjepanu Deveriću. U sezoni 2003./2004. jednu utakmicu je vodio i samostalno (Zrinjski – Posušje 0:2).
Početkom 2004. napustio je Zrinjski, jedno vrijeme bio je izvan nogometa, ali je već dugo na klupi Branitelja. U Centru za edukacija trenera NS-a BiH završio je B i A program, a na jesen će krenuti po PRO licencu.


- U nogometu sam čitav život i jasno da se namjeravam baviti trenerskim pozivom. Mislim da je iza mene prirodan razvojni put i jasno da je sljedeći korak Premier liga, a jasno da su moje želje klupe Zrinjskog i Širokog Brijega, klubova u kojima sam ostavio trag i kao igrač, izjavio je Mus

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
29/05/2009 10:30