beats by dre cheap

Velibor Đurić : Odlazak realnija opcija

S obzirom da će Zrinjski duže vrijeme biti bez ozlijeđenog Mladena Žižovića koji mora na operaciju koljena, zadržavanje Velibora Đurića nameće se kao prioritet klupskog rukovodstva. Zrinjski je najbolja potvrda da u nogometu nema nezamjenjivih, ali prave zamjene za Žižovića i Đurića, dva igrača koja rade prevagu u igri, novi prvak teško će pronaći. No, Đurić želi u inozemstvo, a to je potpuno razumljivo.

 

- U Zrinjskom sam četiri godine, a to najbolje potvrđuje da mi je u Mostaru lijepo. Ipak, mislim da bi svaki igrač na mom mjestu razmišljao o odlasku. Osvajanjem naslova prvaka zaokružene su lijepe četiri sezone i volio bih okrenuti novu stranicu u svoju karijeri, a to mogu samo ako odem u inozemstvo, izjavio je Đurić.


Iako gleda preko granice, Đurić kaže da nije isključeno da stavi potpis na novi ugovor.


- Kada govorimo o tome je li izglednije da ostanem ili odem, mogu reći da je odlazak realniji, ali sve je moguće. Za dva-tri dana opet sam u Mostaru, a razlog dolaska su isključivo razgovori o novom ugovoru, dodao je Đurić.


Osim Đuriću, ugovor je istekao još jednom važnom igraču veznog reda – Anti Serdarušiću, a vrijeme će pokazati hoće li ova dva igrača krenuti stopama Staniše Nikolića i Igora Žuržinova te staviti potpise na ugovore. Bilo kako bilo, status svih igrača mora biti jasan što skorije. 


                        Igor Melher : Čekam poziv na razgovor


Iako je u nekoliko utakmica bio tragičar, Igor Melher dao je nemali doprinos u osvajanju drugog naslova prvaka. Ovaj 29-godišnji Mostarac prošlog ljeta potpisao je jednogodišnji ugovor, tako da je završetkom sezone postao slobodan igrač.


- Još uvijek nisam potpisao novi ugovor, ali ne zato što ne želim, nego iz razloga što još uvijek čekam poziv iz kluba na razgovor o novom ugovoru. Moja želja je ostanak u Zrinjskom, izjavio je Melher.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
29/05/2009 10:30