beats by dre cheap

Široki Eronet spreman vratiti naslov na Pecaru

Na Pecari je sve spremno za drugu utakmicu finala doigravanja za prvaka BiH u košarci. Nakon pobjede u prvoj finalnoj utakmici igranoj prije tri dana u Sarajevu, Široki priprema veliku feštu kojom je planirano proslaviti povratak naslova na Pecaru. No, dok domaći navijači najavljuju veliko slavlje, a uprava slobodnim ulazom nagrađuje navijače, u stručnom stožeru i među igračima su itekako svjesni da utrka za prvaka još nije gotova.


- Bosna je odlična ekipa i očekuje nas jako teška utakmica. U košarci nikada ne znaš. Sve što želim je da bude puna dvorana i da navijanje opet bude sjajno. A mi ćemo se pobrinuti da odigramo što najbolje možemo, kazao je nakon pobjede u Skenderiji za Dnevni list Ivo Josipović.


S druge strane, Bosna se ne namjerava lako odreći naslova. I oni će, kao i Široki, sljedeće sezone igrati u NLB ligi bez obzira na rezultat sutra, ali i bez toga je ulog velik.


- Svi smo svjesni šta ova utakmica znači za nas. Pokušat ćemo se većom energijom i željom, kao i maksimalnom borbenošću vratiti u finale i doći do majstorice u Sarajevu, kazao je danas trener Bosne Vlada Vukoičić, koji je danas stavio i potpis na novi četvorogodišnji ugovor sa nekadašnjim prvakom Europe.


- Uprava je pokazala veliko povjerenje prema meni. Uspjeli smo napraviti dogovor. Uvjeren sam da ćemo ga ispoštovati do karaja, a da će rezultati i uspjesi biti na obostrano zadovoljstvo", izjavio je tim povodom Vukoičić.


Druga utakmica finala doigravanja BiH u košarci igra se u subotu u 20 sati. Izravan tv prijenos je na BHT1.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
30/05/2009 07:53