beats by dre cheap

Demić propušta Lihtenštajn

Rijad Demić, mladi veznjak Veleža, jedan od igrača zbog kojih će se rođeni i naredne sezone takmičiti u elitnom razredu bh nogometa propustit će naredno okupljanje mlade reprezentacije. Upravo za Sportin.ba Demić je nedavno rekao kako mu je pored opstanka sa Veležom najveća želja biti na spisku selektora Tulića za naredno okupljanje U-21 reprezntacije Bosne i Hercegovine.


Ni sam Demić nije mogao skriti oduševljenje nakon što je dobio poziv selektora Tulića ali je ubrzo nakon toga saznao da u Vaduzu neće moći debitovati za izabranu vrstu pa će Demić, ipak kako stvari stoje na toliko željeni debi u reprezntaciji još malo pričekati.


- Ne mogu da vjerujem šta mi se dešava. Dobijem poziv o kojemu sam godinama maštao i kada ga dobijem razbolim se. Posljednjih sedam dana konstantno sam imao povišenu temperaturu, ali sam mislio da se radi o blagoj upali grla kako su doktori rekli, kaže razočarani Demić.


O čemu se zapravo radi?


- Moram reći da sam zbog velike važnosti meča u Modriči te mog poziva u reprezentaciju tako bolestan odigrao poluvrijeme u posljednjem kolu Premier lige. Nakon toga sam saznao da imam mononukleozu i da od mog debija za mladu reprezentaciju neće biti ništa za sad. Bio sam tužan, ali život ide dalje i na sve gledam sa dozom optimizma.


Zahvalan je ljudima iz Veleža kao i treneru Ibrakoviću....


- Sada mi je prvi cilj ozdravljenje, a nakon toga nadam se da ću ubrzo na teren. Takođe ne mogu a da ne spomenem i izrazim veliku zahvalnost ljudima iz Veleža prije svih predsjedniku Zuhriću, koji su učestvovali u tome da imam uz sebe najbolji tim ljekara i najbolje moguće liječenje. Nadam se da ću opet biti onaj stari te da selektor neće zaboraviti na mene. I ovako mu hvala kako njemu, tako i mom treneru Abdulahu Ibrakoviću što su mi ukazali povjerenje i stavili me na spisak za Lihtenštajn, rekao je Rijad Demić.


Poželimo Demiću sreću da se što prije oporavi te da bude na spisku selektora Tulića 11.8. kada naše mlade nade igraju utakmicu protiv Slovenije

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
30/05/2009 07:54