beats by dre cheap

Volsfburg mora odrediti odštetu za Džeku

Edin Džeko u Čelziju, rečenica je koja kruži Evropom posljednjih sedmica. Doduše, na kraju je upitnik. Naš reprezentativac je već dugo na meti skauta londonskog kluba, a u finišu sezone pravom žetvom golova priskrbio je najljepše epitete evropske štampe. Da podsjetimo, Džeku su vezali i za Milan, gdje je Karlo Ančeloti (Carlo Ancelotti) do prekjučer bio trener, tako da se može reći da su odlaskom Italijana u Čelzi šanse za transferom našeg fudbalera u London dodatno porasle. Džeko je na odmoru i ne priča mnogo, ali njegov menadžer Irfan Redžepagić ovog ljeta imat će mnogo posla. Ipak, za sada ni on ne može ništa konkretno reći u vezi s eventualnim transferom.


- Dogovorio sam sastanak sa čelnicima Volfsburga, na kojem bi se oni trebali izjasniti u vezi s Edinom, u smislu da li ga žele prodati i po kojoj cijeni. Do tog sastanka teško je bilo šta reći - kaže Redžepagić.


Upitan da li je bilo kontakta sa Čelzijem, Džekin menadžer odgovorio je potvrdno.


- Ne samo s njim, nego s mnogim klubovima. Međutim, bilo bi neozbiljno od mene da bilo s kim pregovaram kada mi iz Volfsburga nije rečeno ni za koju svotu bi ga pustili da ide. Prvo moramo to riješiti - rekao je Redžepagić.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
02/06/2009 09:05