beats by dre cheap

Novi trener do ponedjeljka

Najavljivani sastanak Upravnog odbora Širokog Brijega nije polučio i najavljivane odluke. Novi šef struke na Pecari nije izabran, no to ne znači da nije bilo konstruktivne analize protekle sezone, te planiranja svega onoga što klub očekuje u sljedećem razdoblju. Naravno, po odlasku trenera Ivana Katalinića prvi je i osnovni problem pronalazak novog šefa struke. Bez novog trenera nemoguće je bilo što planirati, pa iako će se momčad pred novi izlazak u Europu brzo okupiti (vjerojatno 15. lipnja), odluka o novom strategu prolongirana je.

 

- Zapravo o struci, dakle o novom treneru nije se ni raspravljano, a u novinama se spominju svakakva imena, od kojih neka nisu ni blizu kombinacija, rekao je generalni tajnik kluba Josip Bevanda.


Navodno su u kombinacijama bili Marijan Vlak, Vjekoslav Lokica, Ante Čačić, Nenad Gračan, spominjala su se i neka druga imena tipa Slavena Muse, Marina Bloudeka, bivšeg trenera Ive Ištuka, s kojim je Široki osvojio naslov prvaka u sezoni 2003./2004., no na Pecari su ostali suzdržani po pitanju komentiranja navedenog popisa. 


- U ponedjeljak će biti nastavak sjednice, a na Upravi je da odluči hoće li se do tada imenovati novi šef stručnog stožera ili ne. Jedino što mogu reći jest da naš novi trener mora imati profi licencu ili pohađati školu za nju, te da može postići rezultate na travnjaku.


Sastanak nije iznjedrio ime novog šefa struke, no zato je bilo priče o drugim funkcijama, a očekivano u sve se uklopila i analiza neuspješne sezone. 


- Raspravljalo se o davanju više ovlasti sportskom direktoru kluba (Damir Kutle, nap. a.), on bi trebao bliže surađivati sa strukom. Što se tiče sezone, Uprava nije zadovoljna ostvarenim rezultatima, pa je primorana i kazniti igrače financijski, što je jedna nesretna odluka, ali to je tako.


                                   Najavljeno 4-5 kvalitetnih pojačanja


Klub je i prošle sezone, uoči početka i za vrijeme zimskog prijelaznog roka, obećavao pojačanja, no na kraju se ispostavilo da će igrači koji su došli, nemali broj njih, služiti samo za popunjavanje svlačionice. Na sjednici održanoj u ponedjeljak, izgovorena su nova obećanja...


- Bilo je govora o pojačanjima i zaključeno je da će klub dovesti 4-5 kvalitetnih pojačanja, otkrio je tajnik Bevanda.


Od dva 'naručena' Argentinca, igrači bi uskoro trebali doći na Pecaru, vjerojatno se ne očekuje da budu pojačanja, a i veznjak Mario Ljubić iz Posušja je doveden bez predznaka pojačanje.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
04/06/2009 10:00