beats by dre cheap

Muratović: Izgubit ćemo od novinara ali...

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine sutra očekuje utakmica protiv selekcije novinara. Sasvim sigurno će ovo biti dobar test za naše reprezentativce pred naredne kvalifikacione utakmice. Pred sutrašnju utakmicu, zatražili smo mišljenje od Samira Muratovića, igrača koji je od početka tekućih kvalifkacija jedan od glavnih nosilaca naše igre.


- Sutra ćemo vjerovatno izgubiti, prijateljske utakmice igramo loše, izgubili smo od Rijeke, izgubit ćemo sada i od novinara, u svom stilu kaže Samir Muratović.


- Naravno da ćemo dati sve od sebe, nema podcijenjivanja, bila to novinarska, ili bilo koja druga reprezntacija, ovo je utakmica koja nam može mnogo značiti pred nastavak kvalifikacija. Novinari su sklopili jedan respektabilan tim, tako da očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu svih 90 minuta. Eto ako nam se i nastavi ta loša tradicija odigravanja prijateljskih utakmica, nema veze, pokazali smo da poslije prijateljskih igramo dobro, izgubili smo od Rijeke ali je onda nastradala Belgija. Ako i sada budemo poraženi važno je da u kvalifikacijama budemo pravi i da se plasiramo u baraž, kaže Samir Muratović za Sportin.ba.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
04/06/2009 18:03