beats by dre cheap

Goran Ikonić napušta Bosnu

Produženje ugovora s Vladom Vukoičićem na četiri godine velika je stvar za KK Bosnu u idućoj sezoni. Ostankom možda najperspektivnijeg košarkaškog trenera u regionu Studenti su profitirali, ali je pitanje šta će biti s igračkim kadrom. Đorđević napušta klub, a kako za "as" kaže Goran Ikonić, i on je veoma blizu odlaska.


- Pakujem stvari za Zvornik, jer se vraćam kući na odmor. Đorđević je gotovo sve završio s Olimpijom i samo treba da se dogovori oko nekih detalja, a sumnjam da ću i ja ostati. Razgovarao sam s upravom kluba i nisam u planovima u kakvim sam bio u prošlim sezonama. Ne bih imao ulogu kakvu sam imao, a to je ono što ne želim - kaže kapiten Studenata i ljubimac navijača Goran Ikonić.


Bosna je prošle godine imala ponudu španske Menorce za Ikonića, ali je kapiten Studenata odlučio ostati u klubu.


- I sada mi je prioritet odlazak u inostranstvo, a nadam se da bi se to napokon moglo i realizovati. Čekam konkretnu ponudu, pa ću tek onda moći konkretno razgovarati o tim stvarima - veli za "as" Ikonić.


                                   Ivanović i Šehović


Ne znam šta će biti sa ostalim igračima, ali mislim da Ivanović i Šehović sigurno ostaju, a za Ovčinu ne znam. Ostankom Vlade Vukoičića Bosna je puno dobila, a to će dati snagu ekipi u idućoj sezoni - dodaje Ikonić.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
05/06/2009 08:16