beats by dre cheap

Nemanja Supić : Morao sam otići

Česte povrede Kenana Hasagića prvog čuvara mreže reprezentacije BiH, natjerali su selektora Blaževića da na spisak stavi doskora igrača Javora iz Ivanjice Nemanju Supića. Njegovim dolaskom cijela javnost je bila skeptična, ali je u kvalifikacionim utakmicama protiv Belgije Nemanja pokazao velike golmanske vrijednosti.


- Reprezentacija mi je puno pomogla u razvoju moje karijere i ovog transfera kojeg sam napravio u kiparski Anorthosis. Kada sam prvi put dobio poziv u reprezentaciju to mi je bila velika čast, jer atmosfera u reprezentaciji BiH je odlična. Moja nova ekia počinje pripreme već 10. juna, jer već počinju pripreme za Evropsku ligu, ali ja ću se priključiti tek poslije reprezentativnih obaveza - govori Nemanja Supić za "as".


Supić je s Anorthosisom potpisao ugovor na dvije godine, uz mogućnost produženja ugovora na još godinu dana i kaže da je i više nego zadovoljan.


- Napravio sam odličan transfer. Bilo je možda ponuda i većih klubova, ali Anorthosis je bio najkonkretniji. Jednostavno morao sam otići iz Srbije, nije mi se ostajalo, jer sam se već zasitio. Javor je klub u kojem sam se afirmisao i svakako da boravak u njemu neću nikad zaboraviti - kaže golman BiH reprezentacije Nemanja Supić. 


Konkurencija


- Hasagić i Nurković su odlični golmani i svugdje je normalno da postoji konkurencija. Naravno da u reprezentaciju dolaze najbolji golmani, ali najbitniji je naš zdrav odnos - dodaje Supić.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
07/06/2009 18:47