beats by dre cheap

Potpisala Vidovićeva, a odlazi Mihajlovićeva

U redove odbojkaškog šampiona BiH, Jedinstva iz Brčkog, stiglo je i drugo pojačanje, a to je 18-godišnja Aleksandra Vidović, koja je došla iz ekipe Kule iz Gradačca. Ona igra na poziciji korektora. Ranije je u Brčko stigla tehničarka Kaknja, Amira Sirotanović. Dosadašnjim pojačanjima zadovoljan je šef Stručnog štaba Jedinstva, Goran Hadžić.

 

- S Amirom Sirotanović riješeni su dugogodišnji problemi kada je riječ o tehničaru. Radi se o odličnoj odbojkašici, koja će biti veliko pojačanje za naš klub. Ona ne samo da je odličan tehničar nego ćemo s njom znatno pojačati blok, a ima odličnu igru i u polju. U naše redove stigla je i mlada Aleksandra Vidović iz Kule iz Gradačca, koja igra na poziciji korektora. Mislim da će kod nas igrati i na poziciji primača. Aleksandra je perspektivna odbojkašica i sigurno je da će, ukoliko nastavi s kvalitetnim radom u našoj sredini, izrasti u odličnu odbojkašicu. Svakako da je za to dobar primjer Sonja Milanović, koja je već dvije godine u našoj ekipi i stasala je u vrsnu odbojkašicu - kaže Goran Hadžić, šef Stručnog štaba Jedinstva.

 

On kaže da je gotovo izvjestan odlazak mlade Brankice Mihajlović, koja će, kako stvari stoje, karijeru najvjerovatnije nastaviti u inostranstvu. 

 

- Svakako da odlične igre Brankice Mihajlović u protekloj sezoni nisu ostale nezapažene. Ona ima nekoliko ponuda i već je sigurno da će nas napustiti. Klub će za nju dobiti adekvatno obeštećenje i sigurno joj poželjeti uspješan nastavak karijere. Brankica je igrala na pozicijama korektora i primača, a reprezentativka je BiH u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Sigurno da je i za Jedinstvo velika čast da njegova igračica nastavi karijeru u inostranstvu - ističe Hadžić.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
07/06/2009 20:52