beats by dre cheap

Sedin Tanović : Radio bih ako ćemo izbjeći improvizaciju

Tjedan koji počinje za Rođene bi trebao dati mnoge odgovore kada je u pitanju organizacija kluba, a samim tim ambicije u sljedećoj sezoni, te početak formiranja momčadi koja će pokušati izbjeći borbu za ostanak. Najavljeno je kako bi do kraja radnog tjedna trebala biti održana skupština, na kojoj će biti podneseni izvještaji za proteklu sezonu, te na kojoj bi trebao biti osvježen Upravni odbor, odnosno sama administracija kluba.

 

Navodno, na mjesto direktora kluba trebao bi doći Sedin Tanović, nekadašnji vratar mostarskog kluba, koji je Rođene u više navrata vodio s klupe, a obavljao je i funkciju za koju je trenutačno prvi favorit.


- Istina je da smo obavili neke razgovore, ali još uvijek se nismo konačno dogovorili. Ono što ja mogu reći je da sam spreman raditi u Veležu, ali naravno pod određenim uvjetima, kazao nam je jučer Tanović, kojeg smo prekinuli u nedjeljnom odmoru.


No, ne radi se o eventualnim financijskim zahtjevima, nego isključivo o onima vezanim uz organizaciju  i ambicije Veleža u sljedećoj, ali i sezonama koje slijede.


- U nekoliko navrata sam radio u Veležu i većinom se sve svodilo na improvizaciju. Ne želim da se to dogodi opet, i zato sam u razgovorima naveo kako ću se staviti na raspolaganje, ako ćemo imati detaljan plan i izbjeći borbu za ostanak. Ne želim doći u klub u kojem ćemo se boriti za njegovo preživljavanje godinu dana, ističe Tanović, jasno stavljajući do znanja što je jedini uvjet da se on vrati među Rođene.


U svakom slučaju, priča se svodi na isto - nitko ne želi biti dijelom nove grčevite borbe za mjesto iznad crte koja odvaja momčadi koje ispadaju iz Premier lige. Ako je suditi prema riječima ljudi koji trenutačno vode klub, do kraja ovog tjedna trebali bismo vidjeti organizacijsku rekonstrukciju Veleža, koja će i spriječiti takav rasplet u sljedećoj sezoni. No, prije svega, Rođeni moraju ozvaničiti sve najavljeno, kao i dogovor s dosadašnjim šefom stručnog stožera Mostaraca Abdulahom Ibrakovićem, te krenuti u formiranje momčadi za sljedeću sezonu.


Demić danas napušta bolnicu


Mladi reprezentativac Riad Demić danas bi konačno trebao napustiti mostarsku bolnicu te oporavak od mononukleoze nastaviti kod kuće. On je od 28. svibnja bio zbrinut u bolnici, s obzirom da mu je dijagnosticirana ova bolest koja se manifestira kroz malaksalost i povećanu temperaturu. Srećom, liječnici tvrde kako se radi o lakšem obliku mononukleoze, pa će Demić već danas kući, ali će na povratak nogometu sačekati nekoliko mjeseci.


Operiran Kadić


Nermin Kadić, koji je prošle zime stigao u Mostar kao pojačanje na poziciji stopera, finiš sezone propustio je zbog ozljede prepona. On je jučer operiran u tuzlanskoj bolnici, i normalnom radu trebao bi se vratiti za dvadesetak dana. Inače, i Kadić je jedan od onih kojima je istekao ugovor s Veležom, ali je svojim igrama zaslužio da mu u Titovoj 87 ponude novi.


Pripreme 20. lipnja, odmor još traje?


Iz uprave su najavili kako bi pripreme prve momčadi, ako sve bude išlo po planu, trebale krenuti 20. lipnja. No, za sada miruju razgovori s trenerom Ibrakovićem, koji je ovog vikenda bio nedostupan novinarima, a navodno se nalazi u Mađarskoj. U svakom slučaju, već od danas Rođeni moraju krenuti u intenzivne razgovore s igračima koje namjeravaju zadržati u kadru, eventualnim pojačanjima, ali i predstaviti transfer listu kako bi se znalo koji igrači mogu potražiti novu sredinu.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
08/06/2009 20:13