beats by dre cheap

Senijad Ibričić : U petak smo se opustili, sada idemo punim gasom

Senijad Ibričić se kod Miroslava Blaževića ustalio u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Nije bitno da li je riječ o poziciji na lijevom boku, u veznom redu ili napadu, bitno je da igra. Protiv selekcije novinara Ibričić je bio Džekin tandem u napadu.


- To je slična uloga poput one u Hajduku. Meni, istina, više odgovara da sam polušpic sa slobodom u igri. No, ne bunim se. Igram sve što od mene zatraži selektor Blažević - govori Ibričić.


Meč protiv "novinara" bio je prava revija, što je naljutilo Ćiru. Ibričić obećava da će danas protiv Omana biti potpuno drugačije.


- U petak smo se opustili, ali ćemo protiv Omana igrati punim gasom. To nam je važna provjera i moramo podići nivo igre. Očekujem da ostvarimo još jednu pobjedu i da nastavimo ovaj niz.


Ibričić iza sebe ima prvu sezonu u Hajduku. "Bili" su je završili na drugom mjestu i porazom u finalu Kupa Hrvatske.


- Sa klupskog stanovišta, bilo je slabo. Sa ličnog, mogu biti zadovoljan. Postigao sam 12 golova u prvenstvu i osam puta sam asistirao. Mislim da mogu još bolje. Brzo sam se adaptirao na Split i Hajduk. Navijači su me sjajno primili. U Hajduku mi je super i nemam razloga za odlazak. No, ko zna šta će se desiti. Možda u klub dođe neka ponuda koju neću moći odbiti. Što se mene tiče, rado ću i iduće sezone igrati za Hajduk - kaže Ibričić.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
09/06/2009 15:16